آرشیو اخبار دانشکده تغذیه

چاپ مقاله آقای دکتر تربتی در ژورنال Biosensors and Bioelectronics با IF=8.173

چاپ مقاله آقای دکتر تربتی در ژورنال Biosensors and Bioelectronics با IF=8.173

با عنوان: Nanomaterials based surface plasmon resonance signal enhancement for detection of environmental pollutions

دوشنبه 10 دي 1397
چاپ مقاله آقای دکتر پورقاسم  در ژورنال The Journal of Clinical endocrinology & Metabolism با IF=5.789

چاپ مقاله آقای دکتر پورقاسم در ژورنال The Journal of Clinical endocrinology & Metabolism با IF=5.789

با عنوان: Hormonal and Metabolic Effects of Coenzyme Q10 and/or Vitamin E in Patients With Polycystic Ovary Syndrome

دوشنبه 10 دي 1397
کسب مقام دومی توسط تیم والیبال دانشکده تغذیه و علوم غذایی در مسابقات والیبال ۴ جانبه به میزبانی دانشکده علوم پزشکی مراغه

کسب مقام دومی توسط تیم والیبال دانشکده تغذیه و علوم غذایی در مسابقات والیبال ۴ جانبه به میزبانی دانشکده علوم پزشکی مراغه

چهارشنبه ٥ دی ماه مسابقات ۴جانبه والیبال به میزبانی دانشکده علوم پزشکی مراغه در شهرستان مراغه برگزار گردید که تیم والیبال دانشکده تغذیه و علوم غذایی به سرپرستی آقای بهزاد ابراهیمی دانشجوی دکترای علوم و صنایع غذایی و مربیگری آقای دکتر علی احسانی توانست مقام دومی را کسب کند.

شنبه 8 دي 1397
کارگاه دو روزه‌ی مراقبت‌های تغذیه‌ای و تنظیم رژیم غذایی برای کبد چرب(NAFLD) و سیروز توسط دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار گردید.

کارگاه دو روزه‌ی مراقبت‌های تغذیه‌ای و تنظیم رژیم غذایی برای کبد چرب(NAFLD) و سیروز توسط دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار گردید.

همراه با ۱۰ امتیاز بازآموزی

شنبه 8 دي 1397
تبریک کسب رتبۀ

تبریک کسب رتبۀ "پژوهشگر برتر دانشکده" توسط جناب آقای دکتر محمد علیزاده

عضو محترم هیأت علمی گروه تغیه بالینی

يکشنبه 2 دي 1397
دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار می کند:کارگاه دو روزه‌ی مراقبت‌های تغذیه‌ای و تنظیم رژیم غذایی برای کبد چرب(NAFLD) و سیروز

دانشکده تغذیه و علوم غذایی برگزار می کند:کارگاه دو روزه‌ی مراقبت‌های تغذیه‌ای و تنظیم رژیم غذایی برای کبد چرب(NAFLD) و سیروز

همراه با 10 امتیاز بازآموزی

يکشنبه 2 دي 1397
چاپ مقاله دکتر مهناز طبیبی آذر در ژورنال Food Hydrocolloids با IF=5

چاپ مقاله دکتر مهناز طبیبی آذر در ژورنال Food Hydrocolloids با IF=5

با عنوان: Fabrication of food-grade nano fibers of whey protein isdate-guar gum using the electrospiming method

چهارشنبه 28 آذر 1397
جلسه سمینار دکترای تخصصی آقای محمد یوسفی برگزار شد.

جلسه سمینار دکترای تخصصی آقای محمد یوسفی برگزار شد.

با عنوان: Overview of lipid- based nanocarriers and their application to encapsulate antibacterial agents

دوشنبه 26 آذر 1397
پیام تبریک دکتر احسانی رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت روز پژوهش

پیام تبریک دکتر احسانی رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی به مناسبت روز پژوهش

تبریک هفته پژوهش

شنبه 24 آذر 1397
روز دانشجو مبارک

روز دانشجو مبارک

...

شنبه 17 آذر 1397